Wie ben ik

Rosanne

Wat leuk dat u geintresseerd bent in ons! Ik zal mij even kort voorstellen.
In 1997 ben ik geboren in Zwolle en uiteindelijk beland in het mooie Wapenveld waar ook de rest van mijn familie vandaan komt. Mijn passie voor dieren is altijd al erg groot geweest dus daarom heb ik de keuze gemaakt om diermanagment te gaan studeren. Dit heb ik met succes afgerond en ben ik nu werkzaam in de veeverbetering. 'Veeverbetering?' zult u wel denken.. Mijn dagelijkse bezigheid is het insemineren van koeien voor een bekende KI (Kunstmatige Inseminatie) organisatie voor rundvee.
Een ander deel van de week ben ik werkzaam in een berenstal (mannelijke varkens), hier vang ik het sperma van de varkens en verdelen we dat in het laboratorium over tube's, zodat de varkensboeren hun vrouwelijke varkens kunnen gaan insemineren.
U kunt al wel raden; genitica en het fokken van dieren is wat ik leuk vind!

Naast dit ben ik verliefd geworden op de Maine Coon en hebben we besloten om een cattery naam aan te vragen, heel blij zijn wij hier mee! De Maine Coon is een geweldig ras, dat hoef ik de mensen die een Maine Coon hebben natuurlijk niet uit te leggen :). Ook hebben wij 2 pony's bij huis waar van er eentje voor de kar beleerd is. Ik ga daarom ook regelmatig met hem het bos in, heerlijk van de natuur genieten!