!!Op donderdag 21 februari 2019 is ons "A" nestje geboren!!

Oo wat zijn wij blij met deze 4 toppers! Het eerste nestje van Ilya en Davey. Momenteel hebben alle 4 de kittens hun gouden mandje gevonden. Hieronder volgt wat meer informatie over de kittens.


Jarby's Amy

Poes

Black Silver Tabby whiteGERESERVEERD

X

Jarby's Amaya

Poes

Blue White Bicolour

GERESERVEERD

Klik hier voor foto's

Jarby's Aloisa

Poes

Black White Harlequin GERESERVEERDKlik hier voor foto's

Jarby's Alano Yoeshy

Kater

Black White HarlequinGERESERVEERD

X

Heb je interesse in 1 van de beschikbare kittens? Bel, app of mail ons, dan beantwoorden wij zo snel mogelijk! Alle kittens gereserveerd? Neem contact met mij op indien u meer wilt weten over onze planning of klik op de startpagina op 'planning'.
Onder evaluatie; het kitten staat onder evaluatie, dat wil zeggen dat wij afwachten hoe dit kitten gaat uitgroeien, met het doel om dit kitten in onze cattery te houden.
Beschikbaar; beschikbaar wil zeggen dat het kitten vrij is voor de verkoop.
Onder optie; een optie wil zeggen dat er interesse is voor dit kitten, een optie is niet bindend. Het is altijd mogelijk dat er een andere koper interesse toont, maar degene die als eerste interesse toont, heeft altijd voorrang. Een optie kan maximaal 1 week duren. Daarna dient de keuze te worden gemaakt voor een reservering ofwel wordt er afgezien van het kitten.
Gereserveerd; pas als er een aanbetaling is gedaan is het kitten gereserveerd en kan er geen andere koper voor dit kitten komen.